Minister raser over Socialdemokratiet: En ”lodret løgn”
Jakob Ellemann-Jensen (V): " ... det her er jo kort og godt løgn". Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)
Socialdemokratiet og Jakob Ellemann-Jensen (V) røg i totterne på hinanden på Twitter.

"Lars Løkke er i gang med at bane vejen for privatisering af vores velfærdssamfund. Først sundhedsreformen. I dag velfærdsforsikringer i ældreplejen."

Det skrev Socialdemokratiet ifølge Berlingske mandag på Twitter i forbindelse med en video.

Det fik miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) op i det røde felt. Han svarede igen med følgende på Twitter:

"Privatisering af vores velfærdssamfund? Velfærdsforsikringer i ældreplejen? Hvorfor skriver I, at det er Venstres politik? Det er fint og godt, at vi er uenige om en del ting, men det her er jo kort og godt løgn. Lodret løgn. Det er simpelthen ikke ok."

Den heftige meningsudveksling kom i forbindelse med VLAK-regeringens og Dansk Folkepartis udspil om fremtidens sundhedsvæsen.

Socialdemokratiet postede altså videoen før VLAK og DF's udspil, og i videoen siger Morten Bødskov blandt andet, at "privathospitalerne øjner guld og grønne skove", og at "vi skal sikre, at medarbejderne har tid, at der er nærvær i den omsorg, som vi alle sammen forventer, der er i vores sundhedsvæsen. Det kræver, at vi bruger pengene på vores fælles sundhedsvæsen. Og ikke som Lars Løkke Rasmussen vil skubbe dem over i privathospitalerne".

via Listen To News