Mikkel Hansen: Vi spiller bedre og bedre
Mikkel Hansen slider sig igennem, da Danmark vandt over Island ved VM i Qatar. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO
Personligt glæder Mikkel Hansen sig til onsdagens kvartfinale mod Spanien, hvor han kender mange af spillerne.

Formkurven går i den rigtige retning for de danske håndboldherrer, som mandag slog Island uden problemer i ottendedelsfinalen ved VM i Qatar.

Men nu venter Spanien i onsdagens kvartfinale, og det bliver ifølge Mikkel Hansen straks en vanskeligere udfordring.

- Det bliver en rigtig svær kamp mod en dygtig modstander. Jeg synes, vi spiller bedre og bedre for hver dag, der går. Vi har lagt et lag på i hver eneste kamp.

- Jeg glæder mig til kampen, og jeg kender mange af spillerne. Vi vil alle sammen gerne måle os mod de bedste hold, og Spanien er et af dem, siger Mikkel Hansen.

Mod Island gik meget op i en højere enhed for Danmark, som aldrig slap en tidlig føring på 5-0 i første halvleg.

- Jeg er meget glad for, at vi lykkedes med at spille så god en kamp. Vi var i teten fra start til slut, og det var egentlig kun i de sidste fem minutter, de havde en chance.

- Vi skiftede lidt mere ud, end vi ellers ville have gjort, forklarer Mikkel Hansen.

Det så legende let ud på banen for de danske spillere, men der gemmer sig masser af arbejde bag den sikre og komfortable sejr, forsikrer Mikkel Hansen.

- Jeg synes, vi var rigtig godt forberedt og formåede at udføre det på banen. Så kan det godt komme til at se simpelt ud.

- Det er tit, at når man spiller på et højt niveau, så er håndbold ret simpelt. Hvorimod hvis man taber en masse bolde og kvajer sig, så prøver man at opfinde den dybe tallerken, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/