Jesper Nøddesbo helt privat: Kald mig den jyske latino
Mange kvinder mener, at Jesper Nøddesbo er en af håndboldlandsholdets lækreste spillere. Scanpix
Håndboldtruppens vildmand er en dedikeret familiefar med hang til langhårsfrisurer.

Han har sin helt egen stil, den 34-årige håndboldspiller Jesper Nøddesbo, der i disse dage folder sig ud på banen under denne omgang af VM

Privat er Jesper Nøddesbo på én gang en hipster-smart vildmand og en blød familiefar.

Den skæggede og langhårede boldjonglør blev for nylig far for anden gang. Konen Rikke Væring fødte 30. december en lille ny datter, Luna. Parret har også Vita på fire år.

- Der selvfølgelig vanvittigt hårdt at tage af sted til en slutrunde lige nu, hvor man er blevet far igen, men det er jo ikke af tvang, men et valg jeg selv har truffet, har Jesper Nøddesbo sagt om familieforøgelsen til Billedbladet.dk.

Derfor er han langhåret ...

Han fortæller også Billed-Bladet, at han FaceTimer med familien dagligt fra sit Hilton-hotelværelse i Qatar, selvom det naturligvis er sjovere at være sammen med konen Rikke og de to døtre i virkeligheden.

Til hverdag spiller Jesper - der har mellemnavnet Brian - Nøddesbo for den spanske ligaklub FC Barcelona Handbol som stregspiller.

Igennem sin håndbold-karriere virker det som om, Jesper Nøddesbos hår og skæg er blevet mere og mere omfangsrigt. Han blev for et par år siden spurgt af Herning Folkeblad, hvorfor håret er så langt:

- Mange spørger mig, om det er på grund af et væddemål, at mit hår er så langt, men lad mig sige det på den måde, at pres avler modpres. Det er faktisk i trods, at jeg ikke bliver klippet, sagde han.

Og han hader ...

I et interview med det streetsmarte tøjmærke Lakor har Jesper Nøddesbo røbet, at han hader rosenkål, og at han bliver kaldt 'Nødde' - men han meget hellere - og det er sagt med et glimt i øjet - vil kaldes 'Den jyske latino.'

Til Berlingske har han fortalt, at han som topspiller naturligvis prøver at leve sundt, men at han har en stor svaghed for kage - og at Barcelona desværre er en 'uhyggelig by', hvad god kage angår. Der er alt for meget af det.

Til avisen har han også fortalt, at skulle han vælge selv, så ville han gerne møde Dalai Lama.

- Han er personificeringen af de karaktertræk, jeg sætter pris på hos andre: Overbærenhed, imødekommenhed og overskud, siger 'Den jyske latino.'

Jesper Nøddesbo er meget aktiv på Twitter og er ikke bange for at lægge fjollede fotos ud af sig selv. Nytårsaften sendte han denne hilsen ud.