Mick Øgendahl overvældet over flot pris
Zulu Comedy Galla vises søndag den 9. september fra klokken 20 på TV2 Zulu. Foto: Johnny Frederiksen / POLFOTO
Søndag modtog Mick Øgendahl prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla. Rasmus Olsen er årets talent.

Normalt står munden ikke stille et sekund på spasmageren Mick Øgendahl.

Men da han søndag aften modtog prisen som årets komiker til øredøvende klapsalver og stående ovationer ved Zulu Comedy Galla, måtte den ellers så velformulerede komiker lede efter ordene.

- Jeg troede faktisk ikke, jeg ville være så overvældet, men lige dér tog det pusten fra mig, fortæller en glad Øgendahl til Ritzau.

Selv havde han ikke sat næsen op efter den prestigefyldte pris, som i 2011 gik til multi-imitatoren Andreas Bo.

- Jeg troede måske, at Casper og Frank eller Jan Gintberg ville få den. Det var skønt at være nomineret, men jeg turde ikke håbe på det selv, siger Mick Øgendahl.

Ud over prisen som årets komiker blev også Läkerol Talentprisen uddelt til komikeren Rasmus Olsen. Med prisen følger en præmie på 100.000 kroner.

- Det er sindssygt fedt at blive anerkendt for sit arbejde. Især når man mest arbejder bag scenen, som jeg har gjort de seneste år, siger Rasmus Olsen til Ritzau.

Den unge talent var ellers en af de første nye komikere, som TV2 Zulu har udklækket i deres komiker-program Comedy Fight Club, men har efter sin deltagelse ikke optrådt særlig meget.

- Det skal jeg helt sikkert ændre på nu. Nu vil jeg ud på scenen og selv levere mit materiale, så flere mennesker kan lære mig at kende, siger en glad Rasmus Olsen.

Prisen på de 100.000 kroner vil han dog ikke lade stige sig til hovedet.

- Jeg er alt for fornuftig til at brænde så mange penge af. Jeg tror, jeg vil gemme dem som en sikkerhed. Men et eller andet dumt skal jeg da finde på at lave, siger vinderen af talentprisen.

Zulu Comedy Galla vises søndag den 9. september fra kl. 20 på TV2 Zulu.

via Listen To News