Michael Laudrup sælger millionvillaen
Den tidligere landsholdsspiller Michael Laudrup og hustru har sat deres luksuriøse villa til salg. Arkiv Foto: Paul Blank, Creative Commons Attribution 2.5, Wikimedia Commons
Det danske fodbold-ikon sætter sin 462 kvadratmeter store luksusvilla med udsigt til Øresund til salg over Øresund, men det koster.

Går du og overvejer at købe drømmehuset med skøn udsigt over Øresund, så byder muligheden sig nu. Det kræver blot, at der er millioner på bankkontoen - vel at mærke rigtig mange millioner.

Den tidligere landsholdsspiller Michael Laudrup og hustru har nemlig sat deres luksuriøse villa til salg til den nette sum af 38 millioner kroner, skriver Bolig.dk.

Og hvis finanserne er i orden, så er det ikke så lidt man får for pengene og samtidig en gylden mulighed for at bo i fodbold-legendens ånd.

Parret har selv udtænkt planerne til det 462 kvadratmeter store hus, der har en eksklusiv beliggenhed på Strandvejen i Vedbæk med skøn udsigt over Øresund.

Og hvis man skulle få lyst til at svinge fodboldstængerne, så er der også rig mulighed for det, da huset er opført på en 3300 kvadratmeter stor grund, der desuden har skøn udsigt over Øresund.

"På ejendommens førstesal finder du et stort repos, to værelser med udgang til altan, stort masterbedroom med en lang påklædningsgang, et soveværelse med udsigt til Øresund samt udgang til balkon med udsigt over vandet og direkte adgang til stort luksusbadeværelse, skriver Bolig.dk om villaen. Se billeder her

Kilde: Bolig.dk