Michael Jackson mindes to år efter sin død

Kongen af Pop døde for to år siden i sit hjem. I weekenden kan danske Jackson fans glæde sig til, at han bliver mindet på tv-kanalerne.
Her ses Michael Jackson i sin storhedstid i 1980'erne. Her møder popgeniet den daværende amerikanske præsident, tidligere skuespiller Ronald Reagan sammen med hans kone Nancy Reagan.
Her ses Michael Jackson i sin storhedstid i 1980'erne. Her møder popgeniet den daværende amerikanske præsident, tidligere skuespiller Ronald Reagan sammen med hans kone Nancy Reagan. Foto: White House Photo Office, Wikimedia Commons

På lørdag den 25. juni er det to år siden, at Kongen af Pop trak vejret for sidste gang, og verden gik i chok over det uventede dødsfald.

Michael Jackson døde to måneder inden sin 51 års fødelsdag.

I weekenden vil der i dansk fjernsyn derfor blive markeret, at poppen mistede en konge for to somre siden.

TV 3 gør et stort nummer ud af to-årsdagen for MJ's død. Hele lørdag aften vil TV 3 markere det. Fra kl. 19 og frem til kl. tre om natten vil der være seks forskellige dokumentarprogrammer om den afdøde musiklegende.

TV 2 vil også markere det. Dog ikke i lige så stort omfang som konkurrenten. Fredag nat vil de sende en dokumentar om Michael Jacksons død. Mere bliver det ikke til.

Et af programmerne som TV 3 vil sende er musikdokumentaren om det, der skulle have været Michael Jacksons sidste tour, This is it.

Omstændighederne omkring hans død er stadig tvivlsomme, og der en retssag mod hans læge i gang. Han er anklaget for at være skyld i Jacksons død.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.