Menneskejagt på 24-årig ekssoldat efter drab
24-årige Benjamin Colton Barnes formodes at have dræbt en parkbetjent. Foto: Polfoto, (AP Photo/Pierce County Sheriff's Dept.) / POLFOTO
Omkring 150 politibetjente jager en Irak-veteran, som er eftersøgt for mord begået i en nationalpark i det vestlige USA.

Politiet i USA har indledt en menneskejagt på en 24-årig Irak-veteran, Benjamin Colton Barnes, som angiveligt har dræbt en parkbetjent i Mount Rainier-nationalparken i det vestlige USA.

Parkbetjenten blev skudt og dræbt søndag morgen, og gerningsmanden formodes endnu at opholde sig i nationalparken.

Ca. 150 betjente deltager i jagten på Benjamin Colton Barnes, som er bevæbnet og i stand til at overleve i vildt terræn, skriver ABC News.

Ifølge moderen til den eftersøgtes barn, lider Benjamin Colton Barnes af posttraumatisk stress efter sine ophold i Irak i 2007-2008. Kvinden har tidligere fået udstedt et polititilhold mod Barnes, fordi han var selvmordstruet, aggressiv, let at provokere og havde adgang til et stort våbenarsenal.

Barnes forbindes yderligere med et skyderi i Seattle nytårsnat, hvor fire mennesker blev såret, to af dem kritisk. Skyderiet skete efter et skænderi om et skydevåben.

Kilde: ABC News