Melder De Unge Mødre for omsorgssvigt

Efter tre indberetninger til kommunen, risikerer Natacha Nikita fra tv-serien De unge mødre nu at få fjernet sin søn Remi.
Det er langt fra første gang, at medvirkende i tv-serien De unge mødre kommer i kommunens net.
Det er langt fra første gang, at medvirkende i tv-serien De unge mødre kommer i kommunens net. Foto: Kanal 4, PR foto

Natacha Nikita, som er en af de medvirkende mødre i Kanal 4-succésen De unge mødre, risikerer nu at miste sin søn Remi, efter hun for tredje gang er blevet anmeldt til kommunen.

Hun både slår sit barn og fodrer ham med vingummi. Sådan lyder de hårde beskyldninger i mod Natacha Nikita. Anklager, der indtil nu er kommet fra det lokale sundhedssystem.

Men nu blander familien sig også i konflikten.

I Kanal 4's populære serie kan man se, at hendes egen bror har kontaktet kommunen for at sige, at hun ikke er i stand til at passe sin søn.

I det seneste afsnit af De unge mødre fortæller moderen selv om anmeldelserne, mens hun gør sig klar til at tage til møder med kommunen, hvor hun skal kæmpe for retten til at beholde det lille barn.

Hele tre gange er Natacha Nikita blevet indberettet til kommunen. Først var det sygehuset, som anmeldte hende for omsorgssvigt. Derefter mente en sundhedsplejerske, at hun havde slået sin lille søn Remi.

I sidste sæson af tv-serien kunne man følge Dea Louise og Hannah i deres forsøg på at overbevise hver sin kommune om, at de var egnede som forældre.

Kilde: Se og Hør

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.