Melbournebøsser får lov at afvise kvinder

En bøssebar i Melbourne har fået rettens ord for, at de gerne må afvise kvinder i døren. De prøver at omvende mændene, klager barens ejer.
Det er vildt irriterende at blive lagt an på af nogen, man ikke er interesseret i. Det har en bøssebar i Melbourne nu fået rettens ord for.
Det er vildt irriterende at blive lagt an på af nogen, man ikke er interesseret i. Det har en bøssebar i Melbourne nu fået rettens ord for. Foto: Colourbox

At homoseksuelle mænd ikke har den store interesse i kvinder kommer vel næppe som nogen overraskelse. Men i Melbourne er bøsserne så trætte af kvinder, at de nu er gået rettens vej for at få lov at slippe for dem.

Dermed har baren Sircuit fået dispensation i anti-diskriminationsloven til at afvise kvinder i døren.

Det skriver sitet gaynz.com.

"Vi har ikke haft problemet her. Men det sker altså, at kvinder prøver at gøre homoseksuelle mænd heteroseksuelle," siger barchefen Steve til hjemmesiden.

Baren skal derfor kun være for mænd, og selvom det er stærkt kontroversielt i et liberalt og frisindet land som Australien at udelukke en helt befolkningsgruppe, har The Victorian Civil and Administrative Tribunal nu givet baren lov til det.

"Det skal sikre, at homoseksuelle mænd ikke er genstand for forsøg på at ændre deres seksualitet, hvilket vil få dem til at føle sig dårligt tilpas herunder få dem til ikke at føle sig fuldt ud accepteret, som dem, de er," lyder begrundelsen fra civilretten i Melbourne.

Men mon ikke også de kvinder, der er interesserede i mænd, vil få mere ud af at gå et andet sted hen for at score i det hele taget.

Kilde: gaynz.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.