Medina kan blive bond-babe

Medina har været til en casting af de helt store. Hun skal måske sætte Danmark på bond-kortet igen.
Medina har tidligere været med i en film. Men det var som sig selv i 'Klovn The Movie'. Nu skal hun måske prøve kræfter med en rolle i den nye bond-film og komme under kærlig behandling af Daniel Craig.
Medina har tidligere været med i en film. Men det var som sig selv i 'Klovn The Movie'. Nu skal hun måske prøve kræfter med en rolle i den nye bond-film og komme under kærlig behandling af Daniel Craig. Foto: Per Arnesen

Medina har for tiden travlt med at være Danmarks mest populære sangerinde. Men i mellemtiden har hun lige fået sneget en casting som bond-babe ind, skriver Se og Hør.

Den labre sangerinde var nemlig på en tophemmelig mission i London for en måneds tid siden for at prøve lykken som skuespillerinde. Hvis hun er heldig at blive udvalgt, så får danske Medina rollen som babe i den kommende James Bond film med Daniel Craig i hovedrollen.

Og noget tyder på, at producenterne kigger mod nord i jagten på en ny bond-babe til den nye bond film, 'Bond 23', som er en fortsættelse af den seneste 007-film 'Quantum of Solace'. I følge bladet har hele syv danske piger nemlig blevet prøvefilmet til at skulle være agent 007's dame.

Danmark har før været med i det fine selskab af bond-piger. Men kun en enkel gang i 1997, hvor blonde Cecilie Thomsen var Pierce Brosnans sengekammerat.

'Bond 23' bliver, som navnet måske antyder, den 23. bond film i rækken siden den første film i 1962 med Sean Connery i hovedrollen.

Kilde: Billed Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.