Marlene Wind har ikke flere kommentarer

Efter uger med løst krudt mellem politikere og Marlene Wind klapper forskeren i. Sagens substans er forsvundet, siger institutlederen.
Shhhh.... ingen kommentarer fra EU-eksperten.
Shhhh.... ingen kommentarer fra EU-eksperten. Foto: Finn Frandsen / POLFOTO

Efter lidt af en mediestorm - eller måske rettere en medie-Wind - gider EU-professoren ikke mere.

Og det gider Lars Bo Kaspersen, institutleder ved Institut for Statskundskab i København, heller ikke.

Det skriver Politiken.dk.

"Sagens substans er forsvundet for længe siden. Nu handler det om helt andre ting, som Marlene Wind ikke er interesseret i, og som vi som universitet ikke skal stille op til", siger institutlederen til Politiken.

Derfor er institutlederen og EU-professoren blevet enige om ikke at udtale sig til pressen i den kommende tid.

I den seneste tid har der været massiv presseomtale og debat omkring Marlene Wind, der har udtalt sig meget kritisk om aftalen om permanent grænsekontrol, som regeringen har indgået med Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne.

Integrationsminister Søren Pind (V) og Pia Kjærsgaard (DF) har været ude og skyde med skarpt efter EU-forskeren, som de mener, går langt over grænsen for, hvordan man kan udtale sig på som ekspert. Marlene Wind har bl.a. kaldt aftalen for "valgflæsk" og har regeringen for at være "dybt uprofessionel".

I kølvandet på det har Søren Pind kaldt forskeren "Marlene halv-Wind", og Pia Kjærsgaard har sagt, at Wind er "fuldstændig færdig" som ekspert.

Kilde: Politiken

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.