Marky Marks kone disser halvnøgen Bieber
Efter et Twitter-rant fra konen Rhea Durham (tv.) rettet mod Justin Biebers debut som undertøjsmodel for Calvin Klein, er der ingen tvivl om, at skuespiller Mark Wahlberg (th.) har sit ægteskab på det tørre. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP
Der er opbakning fra hjemmefronten for den amerikanske skuespiller Mark Wahlberg, hvis kone, modellen Rhea Durham, langer ud via Twitter.

Der er ikke noget som den ægte vare.

Sådan lyder reaktionen fra den amerikanske skuespiller Mark Wahlbergs kone, Rhea Durham, efter hun har set ungdomsikonet Justin Biebers første forsøg som undertøjsmodel for Calvin Klein.

Det samme job, som i begyndelsen af 1990'erne kickstartede hendes skuespillermands karriere.

- Min skat var den første og den bedste, for ikke at nævne...wow, retoucheringen, tweeter den 36-årige fotomodel med en skarp hentydning til den mildest talt imponerende bule, Justin Bieber er blevet udstyret med i de afslørende billeder fra undertøjsfirmaet.

- Mark Wahlberg Calvin Klein ads - lav en Google-søgning, det er den ægte vare, og jeg har ikke tænkt mig at lyve om det. Jeg vil bare sig det her - har I nogensinde hørt sangen #aintnuthingliketherealthingbaby (sic), fortsætter Durham på Twitter.

At Rhea Durham er stolt af sin mand er der ingen tvivl om. Men det skal dog alligevel ikke komme i vejen for et fortsat godt forhold mellem de tre kendisser.

- Intet had. Jeg siger bare, at originalen er den bedste. Jeg har intet ondt mod nogen! Jeg er bare superpartisk i forhold til min ægtemand, Mark elsker Justin! Alt er godt!, fortsætter hun udglattende.

Mark Wahlberg med tilnavnet Marky Mark fra sin tidligere sangkarriere har været gift med Rhea Durham siden 2009. Sammen har parret fire børn.

Newspaq