Mand skød to ekskærester og sin datter

Et rædselsdrama har udspillet sig over otte timer i USA. En mand har angiveligt dræbt syv personer, deriblandt sin 10-årige datter.
Dette er billedet af den 34-årige amerikaner Rodrick Dantzler, der ifølge politiet har skudt syv personer - heriblandt sin datter - inden han skød sig selv.
Dette er billedet af den 34-årige amerikaner Rodrick Dantzler, der ifølge politiet har skudt syv personer - heriblandt sin datter - inden han skød sig selv. Foto: AP Photo/Grand Rapids Police via WOOD-TV / POLFOTO

En tragedie fik sin slutning her til morgen, da syv personer var blevet skuddræbt og den formodede gerningsmand havde taget sit eget liv i USA.

Op til havde en intens biljagt stået på, hvor politiet forsøgte at få fat i den 34-årige mand, efter man havde fundet fire personer dræbt i et hus og tre i et andet.

En af de skuddræbte var mandens egen datter på ti år og et andet barn. Dertil var to af kvinderne, der også var blevet dræbt, hans tidligere kærester.

Det skete i GGrand Rapids, Michigan, USA.

Midt i biljagten formåede manden at tage tre personer som gidsler. Politiet prøvede at få ham til at overgive sig, men forgæves. Han endte med at skyde sig selv.

De tre gidsler slap uskadt fra dramaet.

Kilde: Nytimes.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.