Mads: Derfor havde jeg sex på kontoret
Mads og den kollega, han havde et forhold til, havde et par gange sex på gulvet på en tilfældig kollegas kontor. Manden på billedet er ikke Mads, da han foretrækker at være anonym. Colourbox / Modelfoto
Et par frække sms'er udviklede sig til sex på et aflukket kontor. Mads er en af de mange danskere, der har prøvet at have sex på arbejdspladsen.

Det var spændingen og den pirrende frygt for at blive opdaget, der fik Mads og hans kvindelige kollega til at have sex på gulvet på et kontor på arbejdspladsen.

Hver syvende dansker har prøvet at have sex på jobbet, viser en ny undersøgelse. Mads, der foretrækker at være anonym, er en af dem.

- Det var et pudsigt påfund og ren eventyr, at det lige skulle foregå på arbejdspladsen. Og så var det jo pirrende, at man måske kunne blive snuppet, fortæller han til Avisen.dk.

Frække sms'er fra "bollevennen"

Episoden fandt sted for cirka 15 år siden, da Mads havde et "bollevenskab" med en kollega.

De havde begge natarbejde, og mange af virksomhedens kontorer stod tomme på det tidspunkt af døgnet. Derfor var det forholdsvis nemt at finde både tid og sted til uforstyrret sex, fortæller Mads.

- Vi havde måske sendt lidt frække sms'er til hinanden inden, og så gik vi ind på et af de aflukkede kontorer i pausen og havde sex på gulvet, siger han.

Kollegerne fandt aldrig ud af det

Det skete dog kun et par gange, og de blev aldrig opdaget.

- Kollegerne fik aldrig noget at vide. Men vi grinede da meget af det siden hen, fortæller Mads.

Forholdet til kollegaen udviklede sig siden til et kæresteforhold, men de to er ikke sammen i dag, ligesom Mads heller ikke arbejder på virksomheden længere.

Kunne du finde på at have sex på arbejdspladsen igen?

-Tja, hvis min nuværende kæreste tilbød, ville jeg da ikke afvise, siger Mads.

Navnet er opdigtet, men Mads' rigtige identitet er redaktionen bekendt.