Lukker din lokale Fakta? Se kortet
Foto: Google og Torben Christensen/Scanpix
150 Fakta-butikker skal moderniseres til et nyt, spændende koncept, meddelte COOP tidligere på ugen. Men samtidig må 20 butikker dreje nøglen om. Tjek på kortet om dit lokale supermarked er en af dem.

Opdateret med flere butikker torsdag klokken 14.04

COOP-koncernen kunne tidligere på ugen annoncere, at 150 Fakta-butikker skal moderniseres efter et nyt koncept. Det koster 300 millioner kroner og skal vende underskuddet i discountkæden. Men i samme ombæring står omkring 20 butikker til lukning, fordi de ganske enkelt ikke kan løbe rundt.

I kortet herover kan du se, om din butik er blandt dem, der skal lukkes. COOP har endnu ikke villet offentliggøre navnene på alle de 20 lukningsramte butikker, men vi opdaterer kortet, så snart der kommer nye navne. Kender du til en lukningsramt Fakta, som ikke er på kortet, så send en mail til tip@avisen.dk.

Mere mad i biksen

Håbet er, at de 150 butikker, der skal opgraderes, kan vende underskud til overskud. Det nye koncept har allerede fået medvind blandt kunderne, fortalte koncerndirektør Jan Madsen tidligere.

- Det har vi allerede fået meget positive tilbagemeldinger på. Kunderne vil opeve lysere og mere imødekommende butikker, hvor der er et større fokus på madvarer. Vi vil gerne vise, at man kan købe masser af dejlig mad i Fakta, sagde han tidligere på ugen til Avisen.dk.

Læserne elsker Rema

Spørger man Avisen.dk's læsere er det nok også tiltrængt med en opgradering af Fakta-butikkerne. I en afstemning er det nemlig discountkæden Rema 1000, som er den absolutte topscorer. Hele 29 procent af læserne har nemlig kåret Rema 1000 som deres discount-favorit.