Love on top: Her er Hollywoods rigeste par
Selv om Beyonce er 12 år yngere end gemalen Jay Z, er det hende, der hiver flest penge hjem. Foto: Scanpix, Reuters, MARIO ANZUONI
Hun synger og ser godt ud, mens han rapper og producerer. Sammen tjener power-parret Beyonce og Jay-Z kassen.

Det har været et hårdt år for kendte par i Hollywood. Par som Katy Perry og Russel Brand, Heidi Klum og Seal og Demi Moore og Ashton Kutcher er alle gået hver til sit. Ikke at forglemme årets mest celebre skilsmisse: Tom Cruise og Katie Holmes.

Men der er stadig nogle par, der ikke bare holder sammen, men som også kan grine hele vejen til banken i fællesskab. De to, der kan grine højest, er sangerinden Beyonce Knowles og hendes rappermand, Jay-Z, lyder det fra magasinet Forbes.

Magasinet laver hvert år en liste over de kendispar, der har tjent allermest, og ifølge årets liste står det klart, at Beyonce og Jay-Z har tjent intet mindre end 78 millioner dollar tilsammen på et år - det svarer til godt 470 millioner kroner.

Det er konen, der står for den største indtjening i familien, der blev udvidet med datteren Blue Ivy i januar. Fra 1. maj og et år frem har Beyonce tjent omkring 40 millioner dollar på sin musik, reklameaftaler og meget mere.

På listens andenplads ligger den brasilianske supermodel Gisele Bündchen og gemalen, den amerikanske fodboldspiller Tom Brady.

Også i dette power-par er det kvinden, der skovler mest ind: 45 millioner dollar tjente Bündchen på et år. Tilsammen tjente parret 72 millioner dollar - 434 millioner kroner.

De britiske indvandrere til Hollywood, David Beckham og Victoria Beckham, tjente tilsammen 54 millioner dollar, hvilket placerer dem på listens tredjeplads.

Her er det i øvrigt manden, der hiver den største sum hjem - det lykkedes David Beckham at indkassere 46 millioner på et år.

Den velbetalte top tre bliver efterfulgt af Brad Pitt and Angelina Jolie med 45 millioner tilsammen. Og på femtepladsen ligger skuespilleren Will Smith og hans kone Jada Pinkett Smith med 30 millioner til deling.