Løkkes særlige rådgiver stopper
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mister sin særlige rådgiver, Christian Hüttemeier.
Kort efter at have krydset dørtærsklen til Statsministeriet, drejer Venstres formand Lars Løkke Rasmussens særlige rådgiver, Christian Hüttemeier, rundt på hælen og stopper i jobbet for statsministeren.
Kort efter at have krydset dørtærsklen til Statsministeriet, drejer Venstres formand Lars Løkke Rasmussens særlige rådgiver, Christian Hüttemeier, rundt på hælen og stopper i jobbet for statsministeren. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/Polfoto

Kort efter at have krydset dørtærsklen til Statsministeriet, drejer Venstres formand Lars Løkke Rasmussens særlige rådgiver, Christian Hüttemeier, rundt på hælen og stopper i jobbet for statsministeren.

Christian Hüttemeier har de seneste tre et halvt år været først pressechef i Venstre og siden januar sidste år særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

- Det har ikke været nogen nem beslutning at takke nej til muligheden for at følge med i Statsministeriet, anfører Christian Hüttemeier i en pressemeddelelse.

- Jeg blev ansat til at få Venstre tilbage i regering og Lars Løkke Rasmussen gjort til statsminister. Jeg er stolt over, at det er lykkedes. Og nu er tiden så kommet til nye udfordringer og ikke mindst at prioritere min familie, siger han.

- Det har været en fantastisk spændende rejse sammen med Danmarks dygtigste politiker. Venstre er Danmarks stærkeste og bedste politiske organisation, som jeg er glad for at have været en del af de seneste år, siger Christian Hüttemeier.

Det er anden gang, at Løkke mister en af sine særlige rådgivere. Tidligere har også Mikael Børsting søgt andre græsgange efter at have fulgt Lars Løkke Rasmussen. Det skete kort efter sagen om Løkkes rejser for klimaorganisationen GGGI.

Lars Løkke Rasmussen tager beslutningen til efterretning.

- Jeg havde meget gerne set, at Christian ville følge med i Statsministeriet. Han har arbejdet stenhårdt for, at Venstre igen skulle få mulighed for at indtage Statsministeriet, skriver han i pressemeddelelsen.

- Og både jeg og Venstre skylder ham en meget stor tak. Men jeg har omvendt meget stor respekt for hans beslutning, og jeg ønsker ham derfor al mulig held og lykke, siger Lars Løkke Rasmussen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.