Løkke og Løhdes flytteplaner lammer arbejdspladser
Styrelsen for Patientsikkerhed og andre arbejdspladser, som er ramt af regeringens udflytningsplan, lukker ned for al kommunikation. Foto: Privatfoto/Screendump
Styrelsen for Patientsikkerhed og andre arbejdspladser, som er ramt af regeringens udflytningsplan, lukker ned for al kommunikation.

Regeringen flytter ti arbejdspladser fra Hovedstaden til provinsen. Det har statsminister Lars Løkke Rasmussen og Minister for Offentlig Innovation, Sophie Løhde, netop meldt ud på et pressemøde.

Der har gennem længere tid været store spekulationer om, hvilke arbejdspladser der skulle flytte. Men det tyder alligevel på, at det er kommet bag på de ramte steder, for flere af arbejdspladserne melder helt lukket, mens andre slet ikke vil udtale sig.

Styrelsen for Patientsikkerhed lukker telefonerne

Som billedet øverst i artiklen viser, er telefonerne hos Styrelsen for Patientsikkerhed helt lukket for henvendelser resten af dagen.

Hos Dansk Sprognævn holder man ligeledes lukket både i dag og i morgen. På telefonen siger man, at der er lukket på grund af møde.

Ligeledes er der lukket for nogen form for kommentar hos både Sekretariatet for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd.

En der dog godt vil udtale sig om, at Det Centrale Handicapråd flytter til Brovst i Nordjylland, er formand for Danske Handicaporganisationer og Dansk Blindesamfund, Thorkild Olesen. 

- Bekymrende hvis udflytningen af Det Centrale Handicapråd betyder tab af viden. Rådet har vigtig rolle i at skabe samarbejde og rådgive regeringen - der jo sidder i hovedstaden, skriver han på Twitter.