Lindegaard: Brøndby er et galehus
Anders Lindegaard taler tit med Rene Meulensteen om forholdene i Brøndby. Foto: Reuters/Stefan Wermuth
Anders Lindegaard taler ofte med Rene Meulensteen om forholdene i Brøndby

Brøndby IF er et vaskeægte, blå/gult galehus.

Så klar er dommen over Vestegnens stolthed fra den danske landsholdskeeper Anders Lindegaard.

Det skriver Sporten.dk

"I forhold til Brøndby - udefra set - så ligner det et galehus af en anden verden. Det er ét stort kaos, og jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor man ikke får styr på det. Det kan ikke gavne nogen som helst hverken personer eller klub. Og der er ingen, der bør være over klubben, men det virker desværre som om, at det er sådan i den klub," siger Manchester United-keeperen til sporten.dk

Anders Lindegaard fortæller endvidere, at han ofte taler med Manchester Uniteds assistenttræner Rene Meulensteen om Brøndbys deroute. Han var nemlig selv cheftræner på Vestegnen fra 2006-2007.

"Jeg har meget med René Meulensteen at gøre i United. Han er den, der står for al træning, han sætter al daglig træning i gang, sætter øvelser op og tager sig af spillerne. Vi har ligesom 'connected', fordi han jo har en fortid med Danmark. På den måde har vi et fælles holdepunkt, og vi taler tit om Brøndby, siger Lindegaard og fortsætter:

"Jeg tror, at han kom til BIF på et tidspunkt, hvor det var lidt svært. Han kom jo på det tidspunkt, da Brøndby begyndte at grave det hul, de har gravet så stort og flot for sig selv. Og som de er i nu," siger Lindegaard.

Kilde: Sporten.dk