Lille prins arver Aston Martin

Prins George er snart godt kørende, når han får nøglerne til sin første bil, der er en miniatureudgave af en Aston Martin.
Prins George er først lige startet i vuggestue, men han ejer snart sin første bil.
Prins George er først lige startet i vuggestue, men han ejer snart sin første bil. Foto: Duchess of Cambridge/AP

Den britiske kongefamilie har både blåt blod og benzin i årene, og nu kan den to-årige prins George se frem til at få nøglerne til sin egen Aston Martin. Det skriver britiske Daily Express.

Der er dog ikke tale om en rigtig bil, men en miniudgave af en Aston Martin V8 Volante, som både William og Harry også lavede deres første hjulspin i.

Minibilen, som er af James Bonds foretrukne mærke, har været på museum de seneste år, men den er ikke rustet af den grund, og den har trods alt en hæderlig tophastighed på 32 kilometer i timen. Der er kun fremstillet 25 udgaver af den lille model, og én af dem blev foræret til prins Charles og hans sønner i 1988.

Prins George har allerede en passion for køretøjer, og hans mor, hertuginde Kate, har tidligere afsløret, at han er "besat" af traktorer, mejetærskere og generelt alt, der har "store hjul".

Den lille prins' favoritlegetøj har derfor været en lille John Deere-traktor til 1000 kroner, som han har brugt flittigt, men med nøglerne til den flotte grønne Aston Martin kan han fremover transportere sig rundt på lidt mere elegant vis.

Og hvis George skal følge i fodsporene på sin far og sin onkel, er der ikke længe til, at han kan træde speederen i bund. William var nemlig seks år, da han tog sin første tur, mens Harry ikke kunne holde sig i skindet længere, da han var fire år gammel og først fik lov til at prøve bilen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.