Leopard Trek i priskrig om storryttere
Man godt kan mærke nervøsiteten blandt de andre hold, lyder det fra Leopard Trek-direktør Brian Nygaard om priskrigen på nye ryttere. Her ses Leopard Treks Andy Schleck under dette års Tour de France. Foto: Polfoto/CLAUS BONNERUP / POLFOTO
GreenEDGE fra Australien sætter gang i en priskrig om cykelrytterne højt på ranglisten.

Det bliver omtalt som en sand "hyæne-stemning".

I denne tid er der for alvor gang i forhandlingerne om de bedste cykelryttere til sæsonen 2012, men markedet er ekstra presset i år, skriver Sporten.dk.

Topholdet HTC-Highroad kæmper for at finde en ny sponsor, og det åbner for, at mange af deres attraktive ryttere kan ryge ud på andre mandskaber.

Det sker samtidig med, at det nye storsatsende hold GreenEDGE fra Australien har et mål om at opnå den eftertragtede Pro Tour-licens i den kommende sæson, hvilket gør, at de er med til at skyde priserne på toprytterne til vejrs.

"Man kan helt sikkert godt mærke, at det ændrer noget. Det bliver nogle interessante måneder på markedet her," siger direktør for Leopard Trek, Brian Nygaard, der selv var i samme situation sidste år, da han skulle starte Leopard Trek-holdet.

Hvor alle dog den gang vidste, at Schleck-brødrene var en del af projektet, er det i år et mere hidsigt købemarked, forklarer han til hjemmesiden og tilføjer:

"Det gør også, at de eksisterende hold er nødt til at kigge meget, meget nøjagtigt på, hvor mange point de har og ikke mindst skal have for at være sikre på at være kvalificeret (til Pro Touren, red.)."

Pro Tour-licensen opnås blandt andet ved at have ryttere, som er højt på ranglisten.

Kilde: Sporten.dk