Leicester-manager Ranieri er meget vred
Leicester Citys manager Claudio Ranieri er stærkt utilfreds med dommer Martin Atkinsons beslutning om at udvise Danny Simpson i storkampen mod Arsenal. Arkivfoto. Foto: Jon Super/AP
Claudio Ranieri forstår ikke udvisning, som vendte kampen mod Arsenal på hovedet.

Nederlaget til Arsenal gør ondt i Leicester. Fordi det afgørende mål faldt i overtiden, og fordi udvisningen af Danny Simpson efter 54. minutter forekommer ubegribelig for holdets manager Claudio Ranieri.

Han erklærer sig "meget vred" over, at dommer Martin Atkinson stangede to gule kort ud til Simpson med fem minutters mellemrum i starten af anden halvleg, hvor Leicester stadig førte 1-0.

- Jeg ved ikke, om vores to gule kort havde været til en udvisning, hvis det havde været en almindelig kamp, siger Claudio Ranieri ifølge AFP.

- Det var to almindelige frispark, men ikke til gule kort. Jeg synes, at dommeren var for hård ved os ved udvisningen.

- Havde vi været 11 mod 11, er jeg sikker på, vi havde vundet kampen. Kampen var fuld af frispark, så hvorfor udvise en spiller. Come on, siger Claudio Ranieri.

I Arsenal-lejren fokuserer manager Arsène Wenger på sejrens sødme og chancerne for at vinde mesterskabet.

- Det var et afgørende øjeblik i dag, fordi matematik angav, at vi kunne være otte point eller to point (efter Leicester) efter kampen, siger Wenger.

- Der er stadig lang vej hjem. Vi skal spille mod mange store hold. Vi har haft en dårlig periode, hvor vi ikke kunne vinde i fire kampe, og nu har vi vundet to i træk.

- Vi er kommet ud af den dårlige periode og har stadig en god chance, siger Wenger.

/ritzau/