Schmeichels chef giver spillere lov til at nytårsfeste

Leicester ligger overraskende nummer to i Premier League. Nu får spillerne lov til at feste to dage før kamp.
Kasper Schmeichel og Leicester holder nytår som nummer to i Premier League.
Kasper Schmeichel og Leicester holder nytår som nummer to i Premier League. Foto: Rui Vieira/AP

Allerede 2. januar spiller Kasper Schmeichel og Leicester holdets første ligakamp i 2016, men det skal ikke afholde spillerne fra at gå tidligt eller tørstige i seng, når nytårsklokkerne ringer.

Efter et yderst vellykket 2015 for Premier League-klubben får spillerne nemlig lov af manager Claudio Ranieri til at fejre årsskiftet.

- De kan godt få lov til at gå ud og fejre nytårsaften. De er meget, meget professionelle, siger den italienske manager.

Tidligere har det givet en positiv effekt for klubbens spillere at få lov til at være i byen. I begyndelsen af december var spillertruppen i København for at drikke øl iført blandt andet Ninja Turtles-kostumer.

I de to efterfølgende kampe vandt Leicester over henholdsvis Chelseas forsvarende mestre samt en udekamp mod Everton. Aktuelt ligger holdet nummer to i Premier League med lige så mange point som førerholdet Arsenal.

Manager Claudio Ranieri påpeger dog, at det på trods af nytårsfejringen er vigtigt at holde 100 procent fokus på lørdagens kamp mod Bournemouth.

- Det er vigtigt at fejre og nyde det, fordi det har været et fantastisk 2015, men bagefter skal vi have tanker på Bournemouth.

- Det er et godt hold, som før mandagens 0-2-nederlag til Arsenal var inde i en fantastisk positiv stime. Det er vigtigt, at vi koncentrerer os 100 procent, siger Claudio Ranieri.

Oprykkeren Bournemouth ligger nummer 16 i Premier League med tre point til nedrykningsstregen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.