Laura er ikke glad for chefens julegave: "Den skriger sponsorgave"

Chefens julegave falder ikke altid i god jord hos medarbejderne.
Det er ikke altid at chefen rammer plet med firmajulegaven.
Det er ikke altid at chefen rammer plet med firmajulegaven. Foto: Iris/arkiv

Det kan være svært at finde den rette julegave. Og som chef bliver gaveindkøbet ikke nødvendigvis lettere, når alle medarbejderne skal favnes i en enkelt gave.

Måske er det derfor, at chefen nogle gange rammer helt ved siden af.

Og det kan man vist roligt sige, at Lauras chef gjorde med årets firmajulegave.

- Jeg har fået en virkelig grim rygsæk med firmalogo. Den skriger bare sponsorgave, siger Laura, der arbejder deltid i en stor hotelkæde.

Og hun er ikke den eneste. Avisen.dk har tidligere kunne berette om danskere, der har fået alt fra kuglepenne, over marcipanbrød med form som en diller til en aktie, der ikke var noget værd.

Julegave med dårlig samvittighed

For Laura var sidste års julegave ikke meget bedre.

- Der kunne man vælge, om man ville have sin gave, eller give værdien til de fattige børn i Afrika. Det var en julegave med dårlig samvittighed, siger Laura og griner.

Hun understreger, at det ikke er verdens største problem, at hun har fået en dårlig julegave af chefen.

- Men når nu de giver én noget, kunne det jo godt være noget, man kan bruge, siger Laura, der dog alligevel har fundet noget at bruge sponsorrygsækken til. Hun har nemlig givet den videre til sin mors kæreste, der så ud som om, at han kunne bruge den.

Du kan også bidrage med dine eksempler på sjove, kiksede eller uheldige julegaver fra chefen. Se Facebook-opslaget nedenfor.

Har du også fået en dårlig, kikset, mærkelig, morsom eller skør julegave af din chef? Så fortæl om det i en mail til freja@avisen.dk - gerne med et foto af herligheden. Du må gerne være anonym ;-)

Opslået af Avisen.dk på 21. december 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.