Laudrup tabte for tredje gang i træk

Tre kampe uden hverken point eller mål giver Michael Laudrup grå hår i hovedet.
Michael Laudrup i Mallorca-trøjen, der nok snart må skiftes ud med civilt, hvis de sløje resultater fortsætter.
Michael Laudrup i Mallorca-trøjen, der nok snart må skiftes ud med civilt, hvis de sløje resultater fortsætter. Foto: Lars Krabbe / POLFOTO

Michael Laudrup og Mallorca har fået en frygtelig start på sæsonen i den spanske liga, hvor det hverken er blevet til mål eller point i de seneste tre kampe.

Sent tirsdag aften, var det Villarreal, der gjorde livet lidt mere surt for Michael Laudrup og Mallorca, da Madrid-holdet hjemme på El Madrigal vandt 2-0. Målene blev pænt fordelt over de to halvlege. Allerede efter otte minutter bragte Rossi madrilenerne foran 1-0, og efter pausen scorede Nilmar til slutresultatet 2-0.

Det betyder, at Mallorca kun har tre point for fire kampe, der også kun har budt på ét mål for holdet fra ferieøen. Næppe noget, der passer den offensivt indstillede Michael Laudrup.

Mallorca ligger nu nummer 15 blot to point fra nedrykningsstregen, og spørgsmålet er, hvor længe Laudrup kan holde til det. Han har længe været på konfrontationskurs med ledelsen, samtidig med, at der bliver spekuleret i, hvor han fortsætter karrieren. Laudrup takkede for nyligt nej til jobbet som landstræner i Danmark, og i går gik rygterne om, at han er på tale til et job i Hamburger SV.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.