Laudrup rasende på sin direktør

Michael Laudrup er voldsomt irriteret på ledelsen i spanske Mallorca efter kaos ved transfervinduets lukning.
Michael Laudrup er ikke tilfreds med tilværelsen i Mallorca.
Michael Laudrup er ikke tilfreds med tilværelsen i Mallorca. Foto: Paul Blank, Creative Commons Attribution 2.5, Wikimedia Commons

Det er sjældent at Michael Laudrup forløber sig, men da den danske træners klub på transfervinduets sidste dag lavede en panikhandling og solgte en vigtig angriber, var det mere end Laudrup kunne bære.

"Det var for fanden også det, der skete for syv måneder siden. Sådan kan man jo ikke arbejde," siger Michael Laudrup til sporten.dk

Han henviser til, at Mallorca mistede stjernespilleren Jonathan De Guzman til Villarreal på "vinduets sidste dag.

Han blev erstattet af et panikkøb - argentinske Fernando Tissone - som ikke besidder de samme offensive kvaliteter.

Samtidig risikerer en anden nyerhvervet angriber ikke at få sin spillerlicens, og hele forløbet minder i den grad om januars transfercirkus, hvor Mallorca også kludrede i det.

"Vi er faldet over den samme sten endnu en gang. I dag sidder jeg her, fordi jeg har en forpligtelse til det, men jeg må indrømme, at jeg hellere ville have taget et par dage fri, hvor jeg kunne tænke over situationen," siger Laudrup.

Danskeren er specielt utilfreds med klubbens sportsdirektør Lorenzo Serra Ferrer, som står bag salgene.

"Jeg vil ikke lyve. Jeg kan ikke bare sidde her og lade som om, jeg er ligeglad. Det er jeg ikke. Hvis det går os dårligt, er det spillernes eller trænerens skyld. Sådan var det sidste år, og sådan bliver det igen," siger Michael Laudrup.

Mallorca klarede med nød og næppe frisag i nedrykningskampen i sidste sæson, og holdet er spået samme svære liv i denne.

Kilde: Sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.