Laudrup får super hjemmedebut
Foto: Scanpix, Reuters
Michael Laudrups Swansea-tropper imponerer videre med en sikker 3-0-hjemmesejr over West Ham i Premier League.

Michael Laudrups drømmestart som Premier League-manager fortsatte lørdag eftermiddag, da Swansea i danskerens hjemmebanedebut sejrede med 3-0 over oprykkerne fra West Ham.

Dermed fulgte Swansea godt op på 5-0-udesejren i første runde over Queens Park Rangers for en uge siden. Og med seks point og en målscore på 8-0 efter to kampe kunne Laudrup næppe have ønsket sig en bedre start på karrieren i England.

Laudrups spanske spillere samt nogle fatale fejl fra West Ham sørgede for sejren til værterne denne lørdag.

Forsvarsspilleren Angel Rangel og offensivspilleren Michu, som Laudrup selv har hentet til klubben, scorede målene til henholdsvis 1-0 og 2-0 i første halvleg, men gæsterne hjalp i den grad til.

West Ham-keeper Jussi Jääskeläinen så meget langsom ud, da han efter små 20 minutters spil lod en Rangel-afslutning fra spids vinkel gå under ham og i mål til 1-0.

10 minutter senere leverede James Collins en håbløs tilbageaflevering til Jääskeläinen. Den opsnappede Michu, og spanieren kunne let score sit tredje sæsonmål.

Swansea var spillemæssigt det kart bedste hold på banen. West Ham var faktisk kun farlige på dødbolde, hvor holdets større fysik gjorde det svært for Swansea-forsvaret og målmand Michel Vorm at få bolden væk.

Efter pausen forsøgte West Ham at presse mere på, men det åbnede naturligt for et hav af kontra-angreb for Swansea. Faktisk burde Swansea-angriberen Danny Graham have scoret til 3-0 på et af disse kontra-angreb.

Danny Graham gjorde dog skaden god igen, da han efter lidt over en times spil nettede til 3-0 og dermed reelt lukkede kampen.

I næste runde er der igen gode chancer for Laudrup-succes, når Swansea får besøg af Sunderland.