Lasse Spang Olsen tæt på at dø
Lass Spang Olsen fik sit livs chok under et stunt, der var tæt på at gå grueligt galt. Foto: POLFOTO, (Morten Langkilde) / POLFOTO
Det var tæt på at ende helt fatalt, da den danske stuntmand skulle køre en bil i havnen.

I over 30 år har Lasse Spang Olsen udsat sig selv for de mest vanvittige stunts og altid sluppet med livet i behold

Men i weekenden var det tæt på at koste ham livet, da han kom på yderst dybt vand, og måtte reddes af sikkerhedsdykkere.

Forinden havde Spang Olsen torpederet et skilt og derefter braget en blå Peugeot i havnen. Alt sammen som led i optagelserne til et DR2-program.

"Arbejdstitlen til programmet hedder "Lasses uheldige dag". Programmet bliver vist den 30. december klokken 20 og er en blanding af underholdning og nyttig information. Vi vil vise en hel række af de værst tænkelige ulykker, man kan komme ud for omkring jul og nytår," fortæller Jacob Snedevig, der er tilrettelægger af programmet til Frederiksborg Amts Avis.

Og selvom optagelserne var godt forberedt, så var det alligevel ved at gå helt galt. Lasse Spang Olsen kunne nemlig ikke få bildøren op, efter bilen var sunket i havet.

"Hvis det ikke havde været for sikkerheds-dykkerne så havde jeg siddet i bilen endnu, og så var jeg død. Jeg havde både våddragt og luftmaske med ned, men jeg kunne ikke se mere end 10 centimeter frem for mig, og jeg kunne ikke få døren op. Du har ikke begreb om, hvor væmmeligt det er, at være fanget i bilen, mens den synker, og jeg kunne ikke rulle vinduet ned, for al strøm gik idet jeg ramte vandet. Det er det mest ubehagelig stunt, jeg nogensinde har udført i nu 32 år," fortæller Lasse Spang Olsen til Frederiksborg Amts Avis.

Kilde: Frederiksborg Amts Avis.