Lars von Trier-stjerne led af depression
Livet er tilsyneladende ikke altid lige fantastisk, når man hedder Kirsten Dunst. Foto: David Shankbone, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Kirsten Dunst følte sig så presset af livet som skuespiller, at hun var nødt til at tage en time-out på et år.

Da Kirsten Dunst tidligere på året kunne opleves på det store lærred i Lars Von Triers Melancholia, var det tættere på virkeligheden, end biografgængerne måske var klar over.

I filmen spiller den 29-årige skuespiller nemlig den svært deprimerede Justine - en rolle som på ingen måde ligger fjernt for Dunst.

Hun har nemlig også selv lidt af depression, og derfor måtte hun trækket stikket ud på sin karriere i 12 måneder. Det skriver den svenske avis Expressen.

"Det er ikke noget, som jeg føler mig specielt tilpas ved at tale om. Det er meget personligt." fortalte Kirsten Dunst ifølge Expressen, da hun forleden var gæst i Ellen DeGeneres' talkshow på amerikansk tv.

Kirsten Dunst giver blandt andet film-branchen skylden for sin mørke periode.

"Der stilles unormalt høje krav til skuespillerinder. Og det er interessant, at man som kvindelig skuespiller skal være så følsom og sårbar. Men samtidig skal også være supersocial, i gang hele tiden og venlig mod alle. Det er kunstigt," siger hun.

Kirsten Dunst kan snart opleves i sin nye film On The Road, hvor hun blandt andet spiller over for Viggo Mortensen og Twilight-stjernen Kristen Stewart.

Kilde: Expressen