Landsholdsspiller efter pokalnederlag: En lortekamp

Tvis Holstebros Lærke Møller er svært skuffet efter nederlaget til FCM i pokalfinalen. Chokstarten gjorde nas
Lærke Møller, der her ses i landsholdstrøjen under EM i Ungarn, er dybt skuffet over lørdagens pokalnederlag.
Lærke Møller, der her ses i landsholdstrøjen under EM i Ungarn, er dybt skuffet over lørdagens pokalnederlag. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

FC Midtjyllands håndboldkvinder begyndte pokalfinalen mod Team Tvis Holstebro i tordentempo, mens Team Tvis Holstebro misbrugte et par chancer.

Derfor blev det en grim start på kampen for Tvis-kvinderne, der efter mindre end fem minutter var bagud med 2-7. Det kom til at gøre ondt og satte sit præg på resten af kampen, mener landsholdsspiller Lærke Møller.

- Det var pissetræls. Vi får en chokstart. Så kommer vi igen og når op på 13-14 eller noget i den stil. Der bliver vi ramt af en udvisning, og pludselig er vi bagud med fem igen, siger en meget skuffet Lærke Møller.

- Anden halvleg blev simpelthen op ad bakke for os. Vi kom til at kæmpe rigtigt meget med det i anden halvleg, og det offensive forsvar tog kræfterne fra os.

- Det var rigtigt ærgerligt, for vi har generelt spillet en rigtigt god turnering. Jeg er rigtigt træt af det lige nu, men det kan da kun blive bedre fremadrettet, siger Lærke Møller.

Team Tvis Holstebro er lige nu nummer tre i kvindernes bedste håndboldrække med samme pointtal som nummer to Viborg og nummer fire, de nybagte pokalvindere fra FC Midtjylland.

På ligaens førsteplads har Team Esbjerg fire point mere end de tre forfølgere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.