Læs her tv-stylistens skjulte talenter
I 2010 fuppede Dennis Knudsen den danske sladderpresse, da han påstod, at han skulle giftes med sin veninde, sangerinden Sanne Salomonsen. Tv-stylisten 'bluffer' dog ikke, når han fortæller, at han dyrket taekwondo i fem år. Foto: dennisknudsen.dk
Et resolut taekwondo-greb reddede komikeren Uffe Holm fra et voldeligt overfald. Helten er ingen ringere end tv-stylisten Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen kan andet end at svinge saks og pudderpensel på TV3. Han er også en erfaren udøver af kampsporten taekwondo. Det kom komikeren Uffe Holm til gode under årets modeuge, skriver Ekstra Bladet.

De to kendisser stod og talte fredeligt sammen ved Uffe Buchards modeuge-fest, men blev antastet af en anden gæst. Manden var meget fuld og blev ved med at afbryde de to kendissers samtale. De bad ham fire-fem gange om at slappe af, men det fik ikke den fulde mand på andre tanker.

- Til sidst sagde jeg, at han skulle skride, men så fyrede han mig en flad. Eller han prøvede på det. Han ramte mig halvt på panden halvt i ansigtet, fortæller Uffe Holm til Ekstra Bladet.

Heldigvis var hjælpen nær i form af et velplaceret taekwondo-greb fra Dennis Knudsen.

- Jeg reagerede helt instinktivt og satte hånden i struben på ham, der slog, og samtidig sparkede jeg benene væk under ham for at pacificere ham, fortæller Dennis Knudsen til avisen.

Herefter blev den berusede mand afhentet dørmændene og smidt ud fra festen i Borgergade.

- Der er nok ikke mange, der ved det, men jeg har faktisk gået til taekwondo i fem år, fortæller dagens helt, 49-årige Dennis Knudsen, der i sin tid kun var to streger for at få det sorte bælte.

Kilde: Ekstra Bladet