Offentligt ansatte til Ziegler og Løhde: "Kom ind i kampen"
Avisen.dk har bedt seks offentligt ansatte om at sende en personlig hilsen til arbejdsgivernes topforhandlere. Foto: Cecilie Agertoft
Michael Ziegler skal ind i kampen. Budskabet kommer fra lærer Jeppe Dørup. Og han er helt klar til at hjælpe kommunernes topforhandler, hvis han mangler idéer til at skabe løsninger.

Læreren Jeppe Dørup er en af de mange, der torsdag mødte op i Fredericia Messecenter, hvor mere end 10.000 tillidsrepræsentanter fra forskellige faggrupper i staten, regioner og kommuner satte den truende storkonflikt på dagsordenen.

Avisen.dk har bedt ham og fem andre fremmødte om at sende en personlig hilsen til arbejdsgivernes topforhandlere. 

Jeppe Dørup, lærer, Nyborg Foto: Cecilie Agertoft
 

Jeppe Dørup, lærer, Nyborg

- Kære Michael Ziegler, mit navn er Jeppe Dørup, og jeg er lærer på Nyborg Heldagsskole. Jeg synes, at du skal se at komme ind i kampen og få lavet en aftale. Jeg er vant til at skabe løsninger med børn, så du kan ringe til mig, hvis du har brug for et godt råd.

Jørgen Houmøller, social- og sundhedshjælper, Vordingborg. Foto: Cecilie Agertoft

Jørgen Houmøller, social- og sundhedshjælper, Vordingborg

- Kære Michael Ziegler og I andre, der sidder derinde og lægger arm omkring de offentlige overenskomster. Jeg er social- og sundhedshjælper og hedder Jørgen Houmøller og er fælles tillidsrepræsentant i Vordingborg Kommune. De krav, vi stiller, de er da ikke så urimelige. Vi støtter jo op omkring den musketered, der er lavet. Når I har lavet det nummer mod lærerne, så kan I vel lave det mod alle. Og derfor støtter vi op omkring det her. Og selvfølgelig mandeløn til kvindefag. Den glemmer vi ikke i det her, siger han.  

Anette Kroman, pædagog, Vejle Foto: Cecilie Agertoft
 

Anette Kroman, pædagog, Vejle

Hej Ziegler, jeg hedder Anette og er pædagog. Vi arbejder rigtig godt for velfærden og støtter samlet op om den. Så husk lige, vi er mere værd.

Ina Kristensen, sygeplejerske Foto: Cecilie Agertoft
 

Ina Kristensen, sygeplejerske, Varde

- Michael Ziegler, jeg hedder Ina og er sygeplejerske i Varde Kommune. Og venter vildt spændt over, om I finder en løsning. Vi har brug for, at I finder en løsning for os alle sammen. Alle os offentlige ansatte vi vil hellere end gerne arbejde. Så kom nu og find den løsning for os alle sammen.

Jannie Holm Ebling, korporal, Varde Foto: Cecilie Agertoft

Jannie Holm Ebling, korporal, Varde

- Kære Sophie Løhde, jeg hedder Jannie. Jeg er korporal i hæren i Varde. Jeg synes, at nu er det på tide, at vi offentlige, vi kommer med i lønnen. Vi er holdt tilbage meget længe, og hvis vi skal kunne tiltrække arbejdskraften og tiltrække de unge til at ønske at arbejde i det offentlige, så er vi nødt til at have lønnen op på det private niveau og have vores arbejdsvilkår forbedret lidt. Det kan jo ikke nytte noget, at vi ikke kan tiltrække nogen arbejdskraft, og os, der har været her længe, vi overvejer at gå over i det private.

Finn Jenne, Frederikshavn Foto: Cecilie Agertoft
 

Finn Jenne, Frederikshavn

- Hej Sophie Løhde, jeg vil meget gerne sende et budskab til dig fra Finn Jenne, formand 3F, Frederikshavn. Jeg ønsker, at du behandler vores offentlige ansatte på lige vilkår med de ansatte, vi har inden for det private område. Vi skal ikke være dårligere stillet, fordi man er offentlig ansat, end man er inden for det private. Kom nu ind i kampen, og giv de offentligt ansatte del af det store opsving, vi har i Danmark. Tak.

via Listen To News