Lækre Ryan Gosling nu som instruktør
Mange stiftede imidlertid kendskab med den canadiske skuespiller, da han spillede hovedrollen i danske Nicolas Winding Refns "Drive". Foto: Colourbox
Drive-skuespilleren, Ryan Gosling, går nu en tur om bag ved kameraet og instruerer sin første film.

Den canadiske skuespiller Ryan Gosling besidder tilsyneladende andre evner end at spille overbevisende skuespil og at få alverdens kvinder til at dåne af fryd foran det store lærred.

For nu giver stjernen den som instruktør af filmen "How to Catch a Monster", hvor han blandt andet skal dirigere sin Drive-skuespillerkollega Christina Hendricks.

Oscarnominerede Goslings film bliver af flere kilder betegnet som et værk i "fantasy noir"-genren.

Den omhandler en enlig mor til to, som trækkes ind i en mørk underverden, mens hendes teenagesøn opdager en hemmelig vej, der fører til en by under vandet.

Det er Ryan Goslings, der nok bedst er kendt for sine roller i blandt andet "Half Nelson" og "The Notebook", debut som instruktør, og optagelserne til fantasy-fornøjelserne begynder i foråret 2013.

Om den charmerende skuespiller kan gøre det ligeså godt bag ved kameraet som foran, vil vise sig. Men man må sige, at han har noget at leve op til.

For sin rolle i "The Notebook" fra 2004 modtog han nemlig både en Teen Choice Awards og en MTV Movie Award - og hans optræden som en stofafhængig lærer i "Half Nelson" fra 2006 gav ham en Oscar-nominering.

Derudover fik han en Golden Globe-nominering for sin optræden som en socialt uduelig ener i "Lars and the Real Girl" fra 2007.

Mange danskere stiftede imidlertid kendskab med den canadiske skuespiller, da han yderst overbevisende spillede hovedrollen i danske Nicolas Winding Refns "Drive" fra 2011.