Lækkert! Styrtregn aflyst i weekenden
Der bliver både skyer og sol til weekenden, og lidt regn. Men ikke så meget, som ventet. Foto: Colourbox
Det var frygtet, at det danske land skulle ligge i vand igen de kommende dage. Men det er udsat på ubestemt tid og weekenden får fint vejr.

Varslerne om et regnvådt Danmark de næste dage er aflyst. Det pæne vejr fortsætter, dog i lidt mindre grad end de seneste tre flotte dage. Det fortæller Andreas Nyholm fra TV 2 Vejret.

"I morgen fredag kommer hele landet til at ligge i kold luft, med en frisk vind og temperaturer op til 16-19 grader. Måske en enkelt byge. Men mest tørvejr og perioder med sol. Pæn dag," siger vejrværten til Newspaq.

Han fortæller også, at lørdag bliver meget blandet med noget regn, som starter fra øst, som betyder, at Sjælland og Lolland-Falster får udbredt regn i løbet af formiddagen.

Jylland får derimod pænt, solrigt vejr og ingen regn. Men så kommer regnen over til Jylland og Fyn i løbet af eftermiddagen.

Og det er en del pænere vejr og mindre vådt end prognoserne forudsagde.

"Det er varm luft, der er på vej, så søndag ser ud til, at der nok kan være nogle byger fortsat, men der kommer generelt til at være over 20 grader i Danmark - måske endda helt op mod 25 grader. Så det er en stor omvæltning i forhold til, hvad alle prognoser var enige om indtil i morges," fortæller Andreas Nyholm til Newspaq.

Og vejret forsætter med at være pænt i starten af næste uge, og uden regn fortsætter vejrværten.

"Mandag, tirsdag og onsdag bliver meget ens og ser relavtivt pæne ud. Der er gode chancer for sol med 20-25 grader."