Lady Gaga var afhængig af stoffer
Det var sangerinden med det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanottas far, der afslørede og fik hende til at droppe narkovanerne. Foto: colourbox
En ærlig Lady Gaga fortæller i et interview med radioværten Howard Stern, at hun "helt sikkert var afhængig" af det hvide pulver.

Engang var det hvidt pulver i lange baner - men i dag er det kun afsindig hæle på fodtøjet, der gør sangerinden Lady Gaga høj.

Altså lige med undtagelse af lidt marihuana i ny og næ.

Det kom frem, da verdenstjernen mandag gæstede den kendte, amerikanske vært Howard Sterns radioprogram, skriver PopCrush.com.

"Jeg fortryder hver eneste bane, jeg nogensinde har taget," sagde den ærlige sangerinde og tilføjede en lille bøn:

"Så hvis nogle af de små skattebasser lytter med; du må ikke røre ved det stads, det er djævelen!"

I samme forbindelse bekræftede Lady Gaga, at hun ikke kan huske den sidste gang, hun indtog stoffer, men at hun "helt sikkert var afhængig".

Det var verdensstjernens far, der fik hende tilbage på rette kurs.

"Han sparkede mig i røven. Eller ikke sådan rigtig, men han afslørede mig," sagde Gaga under interviewet og beskrev 'papa Germanotta' som en ægte gammeldags italiensk far.

Hun forklarede også, at hun betragede stofferne som en ven, og hun foretrak at tage det alene i sin lejlighed, mens hun skrev musik.

Om sit forhold til marihuana tilføjede sangerinden:

"Jeg gør det ikke særlig ofte. Jeg er ærlig om det. Jeg kan ikke lide eller respektere kunstnere, der lyver om, hvad de gør med rusmiddel."

Kilde: PopCrush