Kronprinsesse Mary til modeshow med veninde
Mary var også til Mark Kenlys show under modeugen. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto
Den danske kronprinsesse ankom til kjoledesigneren Ole Ydes modeshow sammen med Ellen Hillingsø.

At kronprinsesse Mary selv tager sig fantastisk ud i en kjole, er ingen hemmelighed. Torsdag benyttede den danske kronprinsesse lejligheden til at kigge lidt nærmere på hvilke snit og farver, der kommer til at gøre sig gældende næste efterår og vinter.

Sammen med sin veninde, skuespillerinden Ellen Hillingsø, dukkede hun således op på det fashionable hotel D'Angleterre i centrum af København for at se den roste kjoledesigner Ole Ydes kreationer.

Kort før showet startede, og da alle gæsterne - der blandt andet talte filminstruktør Thomas Vinterberg og skuespillerinden Trine Dyrholm - var ankommet, indtog kronprinsessen sin plads på forreste række.

I tårnhøje sorte stiletter, sorte bukser og en hvid- og sortternet kort jakke, sad kronprinsessen og fulgte opmærksomt med, mens modellerne viste de luksuriøse kjoler frem.

Efter showet gav hun sig tid til at tage en snak med designeren, der på hjemmevant vis kindkyssede kronprinsessen, da de hilste på hinanden.

At kronprinsesse Mary var begejstret for det, hun havde set på catwalken, lagde hun ikke skjul på.

- Jeg synes, det var et meget smukt show, sagde kronprinsessen efterfølgende til Newspaq, og tilføjede, at hun især havde noteret sig de feminine silhuetter, designeren havde kreeret.

Ved den svenske prinsesse Madeleines bryllup i juni 2013, var kronprinsesse Mary iklædt en rød blondekjole fra netop Ole Yde.

Newspaq