Kronprinsesse går sammen med håndboldstjerne

Kronprinsesse Mary og håndboldprofilen Mikkel Hansen tager sammen kampen op mod mobning.
Kronprinsesse Mary har i mange år kæmpet mod mobning i Mary Fonden.
Kronprinsesse Mary har i mange år kæmpet mod mobning i Mary Fonden. Foto: Patrick van Katwijk/PATRICK VAN KATWIJK/PICTURE-ALLI

Det er ikke kun i skolen, at børn oplever mobning. Drillerierne sker også til fritidsaktiviteter uden for skoletiden.

Derfor har kronprinsesse Mary og håndboldstjernen Mikkel Hansen slået sig sammen om at komme mobning til livs. Både i skolen og på håndboldholdet.

- Der er ikke nogen, der kan være i tvivl om, hvor ødelæggende mobning kan være for et barn og dets fremtid. Vi har længe haft fokus på mobning i skolerne, men mistrivsel i fritidslivet har været et overset problem, siger kronprinsessen i en pressemeddelelse.

Kampen mod mobning er en sag, der ligger begges hjerter meget nært, og håndboldprofilen har også selv oplevet, at tonen kan være hård til fritidsaktiviteter.

- Jeg har selv oplevet, hvor svært det kan være at falde til på et hold, når man er en af de yngste og mindste. Som barn har man brug for, at der er nogle voksne, der støtter en i at sige fra og i at være en god holdkammerat.

- Håndbold handler om at have det sjovt og at være en del af et hold, og det må mobning aldrig stå i vejen for, siger landsholdsspilleren i en pressemeddelelse.

Kronprinsesse Mary har i mange år kæmpet mod mobning med Mary Fonden, mens Mikkel Hansen oprettede MH24 - Foreningen Mikkel Mod Mobning sidste år.

Sammen vil de lave et trivselsprogram, der er målrettet børnehåndbold og skal sikre, at alle føler sig godt tilpas i håndboldhallen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.