Kriseramte AC Milan sejrer i lokalt pokalopgør
Patrick Cutrone scorede, da AC Milan sendte Inter ud af Coppa Italia. Foto: Alessandro Garofalo/arkiv/Reuters
På et mål i det 104. minut vandt AC Milan med 1-0 over Inter i Coppa Italia-kvartfinalen.

AC Milan har haft en skuffende sæson, men onsdag fik klubbens fans en succesoplevelse at varme sig på, da lokalrivalen Inter blev slået 1-0 i den italienske pokalturnering.

Der skulle dog gå 120 minutter på de to klubbers fælles hjemmebane, før AC Milan-spillerne kunne række armene i vejret som sejrsherrer.

I den forlængede spilletid havde angriberen Patrick Cutrone sørget for kampens enlige fuldtræffer, da han snød offsidefælden og let kunne dirigere et indlæg fra Suso videre i mål.

Pokalturneringen ligner den letteste vej til en triumf for AC Milan i denne sæson. I sommer købte klubben og dens nye kinesiske ejere ellers en masse nye spillere, men succesen er udeblevet i Serie A.

Det fik i november ledelsen til at fyre cheftræner Vincenzo Montella. Men resultaterne er ikke blevet bedre af at få den tidligere topspiller Gennaro Gattuso ved roret.

AC Milan er aktuelt nummer 11 i Serie A, men onsdagens pokalsejr giver formentlig lidt mere ro på de indre gange i storklubben.

I pokalturneringens semifinale skal AC Milan møde Lazio, der tirsdag vandt 1-0 over Fiorentina. De andre to kvartfinaler spilles først i næste uge.

/ritzau/