Kongelig får toårig til at gå i panik
Hertuginde Kate var mandag på besøg til en kop morgenkaffe hos organisationen Family Friends, der hjælper familier i dårligt stillede områder. Foto: Stefan Wermuth/AP
En toårig dreng blev så genert, da han skulle give hertuginde Kate blomster, at han begyndte at kalde på sin mor.

De fleste ville formentlig blive bare en lille smule røde i hovedet eller bløde i knæene af at møde en kongelig.

Men da den britiske hertuginde Kate mandag besøgte den frivillige organisation Family Friends i London, der hjælper udsatte familier, tog det alligevel en anderledes drejning end normalt.

For den blot toårige, britiske dreng Ryan Dixon, der er barn af en af de udsatte familier, var det nemlig så overvældende at møde hertuginden, at han slet ikke kunne overrække buketten med blomster til hende som aftalt.

I stedet begyndte han at kalde på sin mor.

- Nej, nej, mor, nej mor, sagde Ryan Dixon efter blot et blik på hertuginden, mens han forsøgte at gemme sig bag sin mor, skriver The Telegraph.

Den gravide hertuginde tog det dog pænt og prøvede på bedste vis at berolige den lille dreng.

- Jeg ville også være genert, sagde hun til Ryan Dixon, mens hun gik ned i knæ, så hun bedre kunne være i øjenhøjde med den lille fyr.

Men da Ryan Dixon bare helst ville gemme sig, måtte hans mor i stedet overrække blomsterne.

Hun syntes ellers, at hun havde prøvet at forberede sin søn på situationen.

- Vi øvede hele weekenden. Han skulle have sagt, "de her flotte blomster er til dig". Han kunne sagtens finde ud af det derhjemme, siger Tracy Samuels til The Telegraph og fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvad der gjorde ham så genert. Normalt er han virkelig udadvendt, og han har aldrig være så genert, når der har været en stor begivenhed.

Se episoden her:http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/kate-middleton/11354871/Shy-toddler-bottles-out-of-giving-Duchess-of-Cambridge-flowers.html

Newspaq