Kongefamilie besøger syg far ved juletid
Kong Willem-Alexander og dronning Maxima er taget til Argentina med deres børn for at besøge dronningens syge far. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO
Den hollandske kongefamilie er taget til dronning Maximas tidligere hjemland Argentina for at besøge hendes syge far.

Samvær med familien står højt på listen hos de fleste, når kalenderen viser december måned.

Også hos den hollandske kongefamilie, hvor kong Willem-Alexander, dronning Maxima og deres tre døtre Catherina-Amalia, Ariane og Alexiaer er taget hele turen til dronningens tidligere hjemland, Argentina.

Her har familien været på vandretur i de argentinske skove.

Det meste af tiden har de dog formentlig tilbragt ved sygesengen.

Dronning Maximas 86-årige far Jorge Zorreguieta er nemlig blevet syg, og der spekuleres derfor i, om kongefamilien bliver i det sydamerikanske land julen over, skriver Hello Magazine.

Det er ikke længe siden dronning Maxima senest var i Argentina. I november blev hendes far nemlig behandlet for leukæmi. Men han er åbenbart ikke på benene endnu.

Ellers er det dog ikke så tit, de to ser hinanden.

Ikke engang dengang den hollandske dronning blev gift i 2002, kom far Jorge på besøg.

Hendes far måtte nemlig slet ikke komme til Holland på grund af hans forbindelser til den tidligere præsident og diktator i Argentina Rafael Videla, som han var minister under i en toårig periode.

Se billeder fra familiens tur her:http://www.hellomagazine.com/royalty/2014122222585/queen-maxima-king-willem-alexander-christmas/

Newspaq

via Listen To News