Kondomer er for store til indiske mænd
Den internationale standardstørrelse for kondomer er ifølge ny undersøgelse alt for store til flertallet af de indiske mænd.

Mellem tre og fem centimeter i længden. Så meget mangler over 60 procent af indiske mænds kæreste eje for at kunne udfylde et internationalt standard-kondom.

Det viser et stort nyt indisk studie, hvor 1.200 indiske peniser er blevet målt i længde og bredde med millimeters præcision, oplyser BBC.

Ifølge Chander Puri, læge ved Det Indiske Medicinske Forsøgscenter, er der et stort behov for nye standardkondomer, der passer bedre til en gennemsnitlig indisk mand.

»Der findes små kondomer på markedet. Men de fleste mænd aner ikke, at der er forskellige størrelser. Desuden er mange for sky til at tale om sex og kondomer, især når mændene står på apoteket og skal spørge,« siger han.

Men der er dog ingen grund til at tro, at indiske mænd skulle være en dårligere partner på lagnerne end andre mænd, hvis man spørger Sunil Mehra, der er tidligere redaktør på den indiske udgave af mandebladet Maxim.

»Det er ikke størrelsen, men hvad du gør med den, som tæller,« forsikrer han.