Klog komiklegende skal giftes med ung fyr

Den 57-årige komiker, forfatter, instruktør og tv-vært Stephen Fry har fået et lykkeligt ja fra sin 30 år yngre kæreste, Elliott Spencer.
Den britiske komiker og tv-vært Stephen Fry skal giftes med sin 30 år yngre partner, komiker Elliot Spencer.
Den britiske komiker og tv-vært Stephen Fry skal giftes med sin 30 år yngre partner, komiker Elliot Spencer. Foto: John Phillips/INVISION

Han har altid været åben i forhold til sin seksualitet og sine lange kampe med både depressioner, stoffer og ensomhed.

Men lige for tiden har den 57-årige britiske komiker og tv-vært Stephen Fry al mulig grund til at være gennemført lykkelig. Avisen The Sun har nemlig afsløret, at han har indleveret en ægteskabsbegæring i byen Dereham, Norfolk i det nordlige England, ikke langt fra sin egen hjemby. Det giver ham muligheden for at blive gift på et hvilket som helst tidspunkt inden for det nuværende år.

Det skriver BBC News.

Partneren er den noget yngre komiker, 27-årige Elliott Spencer, som Fry har været kædet sammen med siden sommeren 2014. Og som et på den måde offentligt par har den skarpe tv-vært da heller ikke tøvet længe med at bekræfte historien over for sine godt 8,3 millioner Twitter-følgere - og resten af verden, selvfølgelig.

- Åh. Det ser ud til, at en hvis hemmelighed er sluppet ud. Jeg er meget, meget glad selvfølgelig, men havde håbet på et privat bryllup. Chanceløst!, tweetede han i dag, tirsdag den 6. januar.

- MANGE tak til jer alle for jeres rare lykønskninger. Dybt rørt xxx, fortsætter han i et efterfølgende tweet.

Stephen Fry brød for alvor igennem som den ene halvdelen af komikerduoen Fry & Laurie, hvor andenmanden var skuespiller og komiker Hugh Laurie, der i dag især er kendt for sin rolle som Dr. House i tv-serien House. De seneste år har han primært arbejdet som forfatter og som vært for det temmelig interessante quizprogram Quite Interesting, forkortet QI, på BBC.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.