Klaus Riskær er back in business
Seks år bag tremmer. Sådan lød bedrageridommen til Klaus Riskær - Men det skal ikke stoppe erhvervsildsjælen. Foto: Scanpix Denmark, Esben Salling
Via sine sønners selskab Reboot ApS er den dømte Klaus Riskær Pedersen på vej tilbage på de bonede gulve.

Klaus Riskær Pedersen, som i øjeblikket afsoner en dom på seks års fængsel for forsøg på bedrageri, vil snart - via sine sønners selskab Reboot ApS - starte et samarbejde, som skal fokusere på valutahandel og aktiehandel.

Det skriver Børsen.

Reboot ApS, der er ejet af Riskærs tre sønner Frederik, Christian og Kristoffer, har indgået en konsulentaftale med Klaus Riskær Pedersen, om at han skal være med til at udvikle selskabets og datterselskabernes forretningsprojekter.

Selv er kommentarerne sparsomme, for Riskær har stadig mange tøjler på sin person.

"Min kontrakt indeholder specifikt en klausul om, at jeg er afskåret fra at kommentere selskabets forhold i offentligheden. Det skyldes problematikken om rettighedsfrakendelsen, hvor det er vurderet, at det er et selskabsledelsesanliggende at kommentere selskabets forhold - ikke et anliggende for en konsulent," konstaterer Riskær tørt til Børsen.

Reboot ApS tjener sine penge ved valutaspekulation, handel med aktier og "investeringer i renteinstrumenter", fremgår det af selskabets regnskab.

Kilde: Børsen