Kira Eggers dansede erotisk for de kendte
Kira Eggers har danset erotisk dans for blandt andre Hugh Hefner på en natklub i L.A.

Den danske nøgenmodel Kira Eggers dansede gogo til kendisfester. Blandt publikum, var Hugh Hefner, Will Smith, Janet Jackson og rapperen Usher. Det fortæller Kira Eggers til Ekstra Bladet.

»Gogo-dans er et meget populært fænomen i USA. Det drejer sig om piger, der går op på en kasse eller i et bur og danser med små, bitte outfit på. Som regel var det to gange 20 minutter, og i pausen gik man ud og slappede af i baglokalet af klubben« siger Kira Eggers til avisen.

Jobbet havde Kira Eggers i 2003, da hun blev hyret til Ushers 25-års fødselsdag. Samtidig afslører Kira Eggers, at hun også har ernæret sig som privatdetektiv, hvor hun blandt andet skyggede en kendt amerikansk journalist. Kira skulle finde ud af, om journalisten var sin kone utro.

»Det var kun et par måneder. Det var gabende kedeligt! Jeg har ikke tålmodighed til at sidde og glo ud af et bilvindue i timevis, mens en eller anden har travlt med at have sex med en anden end sin mand eller kone. Okay, nogle gange tog det kun et par minutter. Heldigvis!,« siger Kira til Ekstra Bladet.

via Listen To News