Kim Wraae om misset OL-finale: Noget møg
Halvandet sekund fra tredjepladsen og ingen finaleplads til kajakduoen Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Kajakroeren Kim Wraae ærgrer sig over, at han ikke kommer til at forsvare sit OL-sølv fra Beijing i toerkajak.

Kim Wraae var skuffet, men fattet, da han efter semifinalen i 1000 meter toerkajak ved OL i London forholdt sig til, at han og makkeren Emil Stær ikke nåede A-finalen.

- Det var noget møg. Jeg synes egentlig, at vi ror et okay løb. Jeg kan ikke rigtig sætte fingeren på nogen fejl, vi laver. Men det var bare ikke nok, siger Kim Wraae.

Han vandt i 2008 OL-sølv i Beijing i toerkajakken, da han roede sammen med René Holten Poulsen.

I mandagens semifinale var Kim Wraae og Emil Stær cirka halvandet sekund fra tredjepladsen, der ville have givet dem en plads i A-finalen på Dorney Lake uden for London. Duoen blev nummer fire.

- Vi har roet ret godt til træning her på det sidste, og sammenlignet med resten af sæsonen, hvor vi er gået i finalen, så synes jeg, det er gået meget bedre nu, siger han.

- Det gik bare ikke her i semifinalen, desværre, men jeg synes ikke, at vi lavede deciderede fejl. De andre var bare hurtigere, siger Kim Wraae.

Han og Emil Stær skal nu ro B-finale, men det bliver ikke dér, Kim Wraae kommer til at bruge alle sine kræfter.

- Den sætter jeg mig ikke op til lige nu. Den er jeg ret ligeglad med. Lige nu tænker jeg kun på firerkajakken, siger han.

Firerkajakken over 1000 meter skal tirsdag i aktion. Ud over Kim Wraae består den af René Holten Poulsen, Emil Stær og Kasper Bleibach, og kvartetten blev europamestre kort før OL.

/ritzau/