OL-chok for håndboldkvinderne
Landstræner Ulrik Wilbek må nu sætte sin lid til, at Louise Burgaard ikke aflyser sin OL-deltagelse. Foto: AP/Joerg Sarbach / POLFOTO
Håndboldspilleren Louise Burgaard er sendt hjem fra Norge med fingerproblemer.

Det danske kvindelandsholds forberedelser frem mod OL i London har fået et uventet problem, idet Louise Burgaard torsdag har pådraget sig en skade, så hun nu må sendes hjem.

Burgaard har beskadiget tommelfingeren på venstre hånd i et omfang, der gør det umuligt for hende at spille ved turneringen Nettbuss Scandinavian Open i norske Drammen.

Hvorvidt spillerens deltagelse ved OL også må aflyses er endnu for tidligt at sige.

- I første omgang frygtede vi, at fingeren var brækket, men heldigvis har en røntgenundersøgelse vist, at det ikke er tilfældet, siger landstræner Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Den 19-årige venstrehåndsspiller bliver sendt til Danmark, hvor yderligere undersøgelser venter, og imens er Kristina Bille kaldt til Drammen som erstatning.

- Vi vil vurdere, hvordan Louises skade udarter sig over de næste dage, før vi tager stilling til noget som helst, siger Jan Pytlick, hvis mandskab fredag aften møder Norge i den stærkt besatte turnering, hvor Frankrig og Sverige er de øvrige modstandere.