Kim Larsen-klenodie sat til salg
Kim Larsen døde 30. september sidste år. Nu er hans gamle tourbus er røget på auktion. Billedet her er fra 1995. Foto: Sine Fiig/Ritzau Scanpix (arkiv)
Hos HMA Auktioner kan man byde på en tourbus, som blandt andre Kim Larsen, Boney M og Sweet har brugt.

Står du og drømmer om en bus, der kan bare lidt mere end indeholde dig og familien plus det løse?

Så har du nu muligheden for at købe en vaskeægte tourbus med masser af rock 'n' roll og dansk pop af den fineste slags. Den tourbus, som afdøde Kim Larsen og band brugte til at køre fra job til job og koncerter nærmest uden stop i tre år fra 1989 til 1992, er nemlig sat til salg.

Bussen er en Mercedes 1117 og er sat til salg hos HMA Auktioner i Ikast, skriver Se og Hør.

Bussen har opnået veteran-status og er indrettet til otte personer, og der er sengepladser til seks personer i alt. Der er desuden bad, toilet, køkken, solceller og satellit tv. I førerhuset er der et stort musikanlæg.

Men det er ikke kun Kim Larsen, der har turneret med bussen. Ifølge HMA Auktioner har bussen bragt det britiske glamrock-band Sweet rundt i Europa, ligesom vokalpopgruppen Boney M også har brugt den som tourbus.

Som et ekstra kuriosum er bussen indrettet med værksted i den bageste del. Her er der plads til tre motorcykler. Bilen har nemlig også været ejet af den tidligere europamester i motocross, Brian Kjær Jørgensen.

Auktionen hos HMA Auktioner løber frem til den 29. maj klokken 22.00, og i skrivende stund er der budt 45.000 kroner for klenodiet.

via Listen To News