KIF henter sæsonens anden sejr mod oprykker
Bo Spellerberg og KIF Kolding København fik sæsonens anden sejr i fem kampe, da Nordsjælland Håndbold gæstede Kolding. Foto: Henning Bagger/arkiv/Scanpix
KIF Kolding København hev to sikre point hjem, da Nordsjælland Håndbold kiggede forbi Kolding.

Håndboldherrerne fra KIF Kolding København skal forsøge at ryste en halvskidt sæsonstart i 888 Ligaen af sig, og mandag aften tog holdet et godt skridt i den rigtige retning.

Hjemme i Kolding blev oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold nedlagt med 33-28 i en kamp, hvor hjemmesejren aldrig var i fare efter en tidlig føring.

Fra 4-4 fik KIF Kolding København åbnet et lille forspring, som stille og roligt blev øget frem mod pausen.

Hjemmeholdet var foran med fem mål små tre minutter fra pausefløjt, men på en stærk afslutning fik Nordsjælland reduceret til 12-15 inden pausen.

Oprykkerne var rigtig fint med, men i forsvaret haltede det en del, og i målet fik Mike Jensen ikke fat i ret meget. Blot tre redninger på 16 skud i første halvleg var en stor del af forklaringen på forskellen.

KIF Kolding København kom fremragende ud til anden halvleg, hvor en sprudlende offensiv sendte holdet i front med hele ni mål godt midtvejs.

Føringen på 25-16 blev dog lidt en sovepude for det jysk-københavnske mandskab, der tillod Nordsjælland at undgå den helt store lussing.

Med sejren har KIF Kolding København nu fem point for fem kampe og er placeret midt i rækken.

Nordsjælland har blot to point og indtager 12.-pladsen blandt de 14 hold i ligaen.

/ritzau/