Kevin Magnussen: Sikker på jeg kan blive verdensmester
Kevin Magnussen tror på, han kan blive verdensmester. Foto: Grand Prix Photo/Scanpix
Selvtilliden er intakt hos den danske racerkører, der hele tiden har troet på sig selv.

Racerkører Kevin Magnussen har haft et hårdt år ude i kulden, men han har ikke mistet selvtilliden, før han tager hul på anden del af sin Formel 1-karriere hos Renault, der onsdag præsenterede danskeren som en af sæsonens to kørere.

- Jeg er det helt rigtige sted til at komme i gang igen. Jeg er sikker på, jeg kan blive verdensmester, siger Kevin Magnussen.

Så er det slået fast.

Og selv om det er de færreste, der magter at komme tilbage til Formel 1, når de først er blevet vejet og fundet for lette, som Magnussen blev det i McLaren-teamet før 2015-sæsonen, så har danskeren bevaret selvtilliden hele vejen igennem.

- Jeg har hele tiden troet på, jeg ville komme igen, men det er klart, man bliver nervøs og bange. Jeg har ikke været i den bedste situation og haft de bedste odds det seneste års tid, men jeg har hele tiden troet på, at det kunne lade sig gøre.

- Og jeg har vidst, at jeg har det, der skal til. Jeg tror på mig selv, mine evner og mit potentiale, og nu er jeg hos et topteam, der har lige så store ambitioner som mig selv, siger Kevin Magnussen.

Danskeren kender ikke alverden til Renault endnu, men hans første indtryk er godt.

- Renault er et fantastisk sted at være for en 23-årig gut som mig.

På den ene side føler Magnussen, at det gik hurtigt at få tingene til at ske mellem ham og Renault, på den anden side gik det langsomt. Han er mest af alt glad for, at det nu er en realitet, at han igen skal køre med i motorsportens kongeklasse.

- Den første kontakt var der sidste år, men i første omgang faldt det til jorden. For en måneds tid siden kom der noget op igen, og jeg har vidst det i nogle dage nu, men det er rart, at det nu officielt. Nu kan jeg rigtig glæde mig, siger Kevin Magnussen.

Første løb i sæsonen for Magnussen og de øvrige Formel 1-kørere køres i australske Melbourne 20. marts.

/ritzau/