Kesslers selskaber kører med røde tal

Mikkel Kesslers forretningsselskaber er i økonomisk krise, og hans træningsfaciliteter i Dragør er belånt til langt over skorstenen.
Mikkel Kessler har tabt hele anpartskapitalen i tre af sine selskaber.
Mikkel Kessler har tabt hele anpartskapitalen i tre af sine selskaber. Foto: Polfoto, (Thomas Sjørup) / POLFOTO

I bokseringen er han uden tvivl The Viking Warrior, men i privaten er Mikkel Kesslers anpartsselskaber økonomisk sendt til tælling.

For tre af Mikkel Kesslers fem anpartsselskaber, Holdingselskabet Møllelodden 1 Aps, Ejendomsselskabet Møllelodden 1 Aps og SLH af 1. marts 2010 Aps, vakler økonomisk, fremgår det af de seneste regnskaber, skriver Ekstra Bladet.

Så ikke nok med, at han på hjemmefronten må slås med sin mor, Ann-Patricia, og søsteren, Linse, der har udtalt sig noget uheldigt om bokserens kærlighedsliv, så må han også bokse med en privat business, der ikke løber ikke rundt.

De seneste regnskaber i tre af hans anpartsselskaber, der netop er offentliggjort, viser, at Mikkel Kessler er en bedre bokser end forretningsmand.

Holdingselskabet kom ud med et underskud på 600.000 kroner. I 2009 var resultatet et underskud på omkring en million.

Og hans ejendom i Dragør, hvor han har indrettet træningslokale, er belånt til langt over skorstenen.

Det betyder dog ikke, at Mikkel Kessler er i økonomisk knibe. Langt de fleste af hans millioner, er investeret sikkert uden for offentlighedens søgelys.

Kilde Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.